30 mars 2009

Nu kommer världens första digitala handväska till Sverige. HP Mini 1000 Vivienne Tam Limited Edition. Vivienne Tam Edition är den perfekta accessoaren med sin fantastiska design som inspirerats av asiatisk och västerländsk kultur, antikt och modernt, mode och teknik.

28 mars 2009

Earth Hour – släcker för en ljusare framtid

glöm inte att stänga av all el ikväll klockan 20.30 till 21.30


28 mars 2009

Idag så vaknade jag runt halv elva, var riktigt härligt att ha sovit ut.

Men det som var absolut bäst var att Jesper höll om mig när jag vaknade, så jag fick känna hans underbara kropp mot min. Jag gick inte upp ur sängen förens halv tolv, sen vid tolv gick jag hemåt. När jag kom hem satt jag mig vid datorn och kände en lätt huvudvärk som började komma. Så jag tog en promenad för att den skulle försvinna, men den blev bara värre…

 

Nu sitter jag och dricker kaffe och känner mig allment dålig. Hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk. Jag vill inte vara sjuk på måndag när vi ska tillbaka till skolan efter tre veckor.

 

Ikväll ska jag sitta hemma och ta det lugnt, kolla på Robinsson kanske. Ska i alla fall försöka att inte bli sjuk. Bestämde mig idag att det blir att klippa lugg på måndag, ska bli skönt att klippa sig. För just nu ör mitt hår en katastrof.

 

En gammal bild på mig och världens bästa Jesper!


Igår var jag som sagt i Karlstad.

Jag köpte två toppar
En Bh

Ett par trosor

Ett par skor

En mascara

Ett puder

En foundation

 

Och så fick jag jättefina saker från Metro.

En t shirt

En tunika

En sjal

En kjol

En cardigan


27 mars 2009

FREDAG

 

Ja, nu är det äntligen fredag. Idag ska jag till karlstad med Linnéa och handla, kommer nog att bli roligt, ska hem till Jesper ikväll tror jag, hoppas det i alla fall.

 

Sista dagen på praktiken också, så jag ska förbi Ejes nu på morgonen och köpa med en tårta. En choklad tårta om dom har det, för Marian är galen i choklad, precis som jag!

 

Nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på att tiden ska gå, åkte inte med taxin i morse, utan jag får skjuts utav min syster någon gång vid nio. Ska in till skolan då och träffa Linnéa innan vi börjar, hon ska nämligen också till Ejes och handla nått till hennes handledare. Kom gärna förbi idag och hälsa på mig eftersom det är min sista dag på Metro. Hoppas ni får en trevlig dag!


26 mars 2009

Idag åkte jag in med taxin till stan och var

i skolan med Linnéa innan praktiken började. Den här dagen gick faktiskt snabbt och det trodde jag inte att den skulle göra i morse.

Jag var hos tandläkaren idag också, mina tänder såg jättefina ut tydligen, men jag ska kanske få ett slags munskydd som ska sitta i under natten, det är för att ja bitter ihop mina tänder under natten och då får jag huvudvärk på morgonen. Ska bli jätte skönt att slippa det, men tyvärr så fick jag inte tid förens nästa månad. Har fått tid hos min hudläkare nu också, ska dit den 8: e april… känns ju sådär eftersom jag vill få någon salva så fort så möjligt så mina utslag försvinner, men det är inte så jätte farligt längre. Det syns inte så jätte mycket, men ändå.

 

I morgon är det min sista dag på Metro, känns både skönt och tråkigt. Jag menar det är ju roligt att komma tillbaka till skolan och träffa alla igen, men det är tråkigt eftersom jag verkligen älskar att vara där och jobba. Ska i alla fall gå förbi Ejes och köpa en tårta till alla där,som ett tack för att dom har låtit mig vara där och för att dom är så himla trevliga.

 

Ska kanske hem till Jesper sen, om han inte kommer hem för sent. Hoppas inte det, för jag är på ett mysigt humör! Hihi, ha en trevlig kväll!


25 mars. 2009


Ska jag klippa lugg?

25 mars 2009

VÅFFELDAGEN!

 

Nu sitter jag och plattar håret och fixar ordning mig till praktiken. Ska in till skolan innan jag börjar och träffa Linnéa. Idag börjar jag klockan tio och slutar klockan tolv, känns helt underbart. Det ser ut som att det ska bli soligt idag också, då känns allt ännu underbarare. När jag kommer hem ska jag göra våfflor, det är som sagt våffeldagen idag.

 

Chokladvåfflor

Ingredienser:
400 g vetemjöl
150 g socker
175 g smält smör eller margarin
6 dl mjölk
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Tillsätt 100-200 gram hackad god choklad.

1. Blanda allt till en jämn smet och låt den svälla i ca en halvtimme.
2. Grädda!

Ät våfflorna varma utan någon till eller med det klassiska tillbehöret vispad grädde och sylt.


24 mars. 2009

ONT

Idag slutade jag praktiken klockan fem, det var så jävla jobbigt… vi gjorde om precis allt inne på lagret ungefär, så jag har ont i min rygg och mina fötter. Men eftersom jag var så duktig idag så får jag sluta klockan tolv i morgon och det känns helt underbart. Fick även besök av Linnéa idag, det var mycket trevligt. Vi bestämde att vi ska ses på söndag, roligt det.

 

När jag kom hem gick jag direkt ut till köket och åt mat, var så fruktansvärt hungrig. Nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på att klockan ska bli sju, för då ska jag hem till min babe Jesper. Jag glömde så klart att boka tid hos frisören, men får göra det i morgon. Hoppas bara dom har tid på fredag vid lunch. Ha det gott! ♥

 

 

 

     Ikväll klockan åtta på kanal

fem är den rätte för rosing

24 mars. 2009

Igår var det min första dag på Metro, det var så himla trevligt och roligt. Dom är verkligen sociala och glada där, man känner sig välkommen på en gång. Igår så plockade jag bort lite vinter kläder och sen ut med det nya. Jag fick sluta klockan fyra, så det var ganska skönt. När jag kom hem så tog jag på mig mjukiskläder och åkte hem till Jesper. När jag skulle cykla hem fick jag nästan som en liten chock, det var hur mycket snö som helst ute… usch! Men jag trampade på ändå, när jag kom hem gick jag nästan direkt till sängen och la mig under det varma täcket.

 

Nu sitter jag och dricker kaffe och fixar ordning mig, ska gå till taxin snart. Börjar inte förens klockan tio men jag sitter med Linnéa på skolan till dess. Efter praktiken vet jag inte vad jag ska hitta på, hoppas att Jesper har tid att ses. Jag ska beställa tid på Kungsgatan 38 sen på lunchen också, jag hoppas att jag får tid på fredag under min lunch. För jag hinner inte efter att jag har slutat min praktik, då ska jag till karlstad med Linnéa och kolla lite kläder. Hoppas ni får en bra dag och kom gärna förbi Metro och hälsa på!


22 mars. 2009

Hejsan!

Jag har inte skrivit på hela helgen för att jag har sovit  hos Jesper sens torsdags. Har varit supermysigt och roligt. Han är verkligen det bästa som finns!

 

Idag kom jag hem vid halv ett, har inte gjort mer än att kolla på en film (Yes man)  den var inte lika rolig som jag hade förväntat mig men den var helt okej. Imorgon börjar jag på min nya praktik plats, som är Metro. Är inte direkt nervös eftersom jag gjorde min praktik där i nian, och dom är hur snälla som helst. Börjar klockan tio men jag har ingen aning om när jag slutar, hoppas att jag inte behöver vara där till klockan sex på kvällen. Men vi får väl se, kom gärna förbi och hälsa på!

 

Jag ska beställa en tid på hos frisören, men jag vet inte vart jag ska klippa mig än…Så svårt att bestämma sig, jag kan inte bestämma vilket som är bäst heller. Ge gärna tips om bra frisör ställen! Ha en fortsatt bra dag!

en gammal bild från sommaren 07


19 mars. 2009

Säger bara en sak, vilket väder. Så underbart skönt att sitta ute, jag har varit ute hela dagen.Jag har äntligen fixat en ny praktik plats också, det blev Metro. Jag börjar inte förens måndag så jag är ledig i morgon, härligt! Ska hem Jesper och sova där sen, riktigt mysigt. Ja, jag har inte så mycket mera att säga än att jag längtar till sommaren!


18 mars. 2009

I morse åkte jag in till skolan för att jag skulle prata med Anders om praktiken, men när jag kom fram så var han i karlstad och hjälpte till med en mässa som är där. Så jag hade inget större val än att åka hem igen. Direkt när jag kom hem gick ja och la mig på soffan och sov, helt underbart.

 

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem, ska få en ny mobiltelefon av honom, jag har ingen aning om vad det är för telefon men så länge den är bättre än den jag har nu.

Har även fått ett roligt telefonsamtal idag, dom från Fru Bär ringde och sa att jag fick jobbet som bärsäljare. Man kommer tydligen få ett brev hem om någon informationsträff, vad det nu ska vara bra för… Kanske en informationsträff om hur man säljer bär? Haha!

 

Jag saknar Jesper också, men det är bara för att vi inte har setts sens söndags morgon. Men ska träffa honom i morgon, hihi. Han är verkligen den bästa personen som finns.

 

Men nu ska jag börja läsa min engelska bok som ska vara utläst om två veckor, så jag har gott om tid. Måste bara säga att vädret som har är idag är helt fantastigt, längtar till sommaren!

 


17 mars. 2009

Under dagen har jag mest suttit ute i solen och tagit det lugnt, riktigt skönt.

I morgon ska jag åka in till skolan och prata med min lärare Anders, ska kolla upp hur vi ska göra med praktiken. Jag försökte ringa Metro förut som sagt, fick inte tag på Marian som är chef där, riktigt synd. Nu sitter jag och skalar en apelsin som jag ska smaska i mig, kollade även nyss på den rätte för Rosing. Haha jag tycker att det är så roligt att kolla på, jag vet inte varför men det är något med det. Kanske att det är kul att se när andra gör bort sig?  

 


Jag har världens snyggaste pojkvän!


17 mars 2009

Hejsan!

Sitter och lyssnar på musik och mest funderar på vart jag kommer att vara av dom två veckorna som är kvar av praktiken. Förslag?


Idag så åkte jag in med taxin klockan åtta, satt mig i skolan och tog det lugnt ett tag. Sen gick jag ner till stan och kollade runt vilka ställen det finns att praktisera på, våran lilla stad har inte så mycket att erbjuda, men det ordnar sig säkert. Ska ringa Metro senare idag och kolla med dom, hoppas dom har plats för jag gillar verkligen det stället. Efter att jag hade kollat runt lite på stan gick jag hem till min kära mormor och morfar och satt och prata lite, efter en stund skjutsa dom hem mig. Så jag var hemma runt elva, ganska så skönt.


Jag ska snart ut och sätta mig i solen med en kopp kaffe i handen, mycket härligt.

Ska nog inte göra så jätte mycket idag, känner mig lite små sjuk, men det gör ja nästan jämt nu för tiden. Hoppas ni har en bra dag! 


make me a supermodel!                        


15 mars. 2009

I fredags var jag som sagt med Moa och Louise, vi satt mest och små pratade om allt möjligt. Sen åkte jag hem till Jesper och sov där, vart lite små sjuk under natten. Inte så jätte roligt men vad ska man göra.

 

Sen på lördag morgonen gick jag hem från Jesper kanske vid tolv eller något. Skulle åkt in till stan och träffat Moa igen, men jag låg hemma i sängen och sov eftersom jag var lite halvsjuk. Vid klockan fem åkte jag in och köpte Sushi som jag och Jesper skulle ha som kvällsmat. Jag åkte hem till Jesper innan melodifestivalen började, sushin var inte så jätte god, det smakade lite gummi om det. Jag sov även kvar hos Jesper igen, vi hade det jätte mysigt.

 

Nu har jag precis kommit hem från honom, sitter och dricker lite kaffe och kollar runt lite på internet. Jag har lite dåligt samvete också, jag råkade spilla vatten på Jespers tangentbord igår kväll. Det gick ju så klart sönder, jag känner mig väldigt dum och klantig. Det var inte det bästa tillfället heller eftersom han ska sitta och arbeta vid datorn hela dagen, men som tur var hade han ett reserv tangentbord.

 

Idag så är det även en väldigt speciell dag, det är 15 månader sens jag och Jesper blev tillsammans, känns helt underbart. Jag älskar verkligen honom över allt och han är absolut det bästa och finaste som finns!

 

vinnaren för melodifestivalen 2009. Tycker ni rätt bidrag vann?


13 mars. 2009

 

 

Idag så gick praktiken riktigt bra, fick vara själv en stund också, riktigt roligt.

Under lunchen idag så gick jag och Linnéa och åt på café paus, musigt det. Nu efteråt får man lite dåligt samvete, eftersom jag tog en fika efter all mat, men man ska ju leva livet!

Louise kom och hälsade på mig på eftermiddagen, vi bestämde att jag ska åka in till henne ikväll och umgås, Moa kommer äntligen hem också, så vi ska träffa henne ikväll, gud så jag har saknat henne. Ikväll ska jag även hem till Jesper och sova där, kommer att bli mysigt.


12 mars. 2009

And I need you now tonight, and I need you more than ever.
And if you'll only hold me tight we'll be holding on forever. And we'll only be making it right 'cause we'll never be wrong.Together we can take it to the end of the line.Forever's gonna start tonight, forever's gonna start tonight



11 mars. 2009

Idag har det inte hänt så mycket egentligen...

Åkte in till Zerina klockan åtta, ville inte sitta på skolan så gick till henne innan praktiken.

Det var ganska lugnt under dagen, satt mest i kassan. Men det kom faktiskt en kille och sålde smycken också, jätte fina. Jag fick vara med och bestämma lite, det kändes väldigt bra. Smyckena kommer om några dagar, så kom in nästa vecka om ni är intresserade.

Jag är som sagt på Fashion Craze

 

Nu sitter jag och kollar runt lite på olika sidor, typ H&M, Nelly, bubbleroom och forever21. Jätte snygga kläder, tycker att Nelly har skit snygga jeans för riktigt bra priser. Funderar på att gå och lägga mig snart, är så fruktansvärt trött efter dagen, trotts att jag mest har suttit ner. Men det kanske beror på dom långa dagarna jag har. Jag börjar klockan 10.00 och slutar 18.00. Kom gärna och hälsa på mig under veckorna jag är där!


10 mars. 2009

Nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på att klockan ska bli kvart i tio. Mamma har sovmorgon så jag får skjuts in till stan. Jag hoppas att det blir lika roligt idag som igår. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tänkte kolla med Jesper om han vill hitta på något, men vi får se.

 

Ska gå och kolla på nya glasögon snart också, för dom jag har nu är så fula. Ibland orkar jag helt enkelt inte sätta i linser och då kan det vara skönt med ett par snygga glasögon. Ska gå förbi några ställen och kolla om sommarjobb, har lämnat in CV till dom redan, men dom ville att jag skulle komma tillbaka och prata lite. Så vi får se hur det blir, hoppas jag får ett bra sommarjobb. Behöver verkigen ett också.

 


9 mars. 2009

Idag var det min första dga på praktiken, det var riktigt roligt.
Kanske lite nervöst att stå i kassen ensam, men det gick väldigt bra.
Jag fick gör allt möjligt, inte bara stå och göra samma sak hela tiden
och det kändes väldigt bra. Dagen var lite väl lång, jag började klockan
10.00 och slutade 18.00.

Efter att jag hade slutat åkte jag hem och åt lite snabbt, sen hem till min söt Jesper.
Vi gjorde inte alls mycket, lekte med kameran? Jesper såg road ut i alla fall.
Men nu sitter jag här och ska gå och lägga mig, är jätte trött från idag.
Hoppas ni har det bra!

9 mars. 2009

Lying close to you, feeling your heart beating,
And I'm wondering what you're dreaming,
Wondering if it's me you're seeing, And then I kiss your eyes,
And thank God we're together, I just wanna stay with you in
 this moment forever,
 

9 mars. 2009

Idag vaknade jag klockan halv fem på morgonen utav att min hund gnällde vid dörren, så jag hade inget större val än att gå upp och släppa ut henne. Efter det så var det ingen idé att gå och lägga sig igen, så jag hoppade in i duschen och började göra ordning mig.

 

Nu har jag precis blivit klar och sitter och väntar på att klockan ska bli kvart i åtta, för då kommer min taxi. Jag börjar egentligen inte min praktik förens klockan tio, men jag har inte Skjuts in senare och jag har inte precis större lust att cykla in till stan. Medan jag ska vänta på att klockan ska gå när jag är inne i stan så går jag till skolan med Linnéa. Kom gärna förbi och handla eller titta på kläder idag. Kommer som sagt att vara på Fashion Craze  

 

 

 

 

 

 


8 mars. 2009

Igår så sov jag som sagt hemma hos Jesper, hade det jätte mysigt. Vi kollade på melodifestivalen, eller det var väl mer jag som kollade. Kan inte förstå att bidraget snälla, snälla gick vidare… Helt otroligt. Jesper och jag somnade väldigt sent inatt, kanske runt halv fyra. Eftersom vi somnade så sent så vaknade jag inte förens elva. Jag låg kvar en stund i sängen för att mysa med Jesper, men vid tolv någon gång så bestämde jag mig för att börja gå hemåt.

 

Nu sitter jag och dricker kaffe och tar det väldigt lugnt. Jag storstädade hela mitt rum förut så jag känner mig lite små duktigt nu. Jag sitter även och längtar tills i morgon, för då är det nämligen min första dag på praktiken. Jag ska vara i en gullig liten affär som heter Fashion Craze, som ligger i min hemstad Kristinehamn. Kom gärna förbi och handla lite kläder!

 

 

 


7 mars. 2009

Nu har jag precis kommit hem igen, var ute och övningskörde. Det gick väldigt bra tyckte jag för att vara första gången, när jag körde runt så fick jag ett telefonsamtal från FRU AB om en
jobbintervju, riktigt roligt. Men jag har lämnat in min CV på flera ställen så hoppas det drycker upp flera chanser.

 

Jag ska snart hoppa in i duschen och börja göra ordning mig för dagen. Ska kanske in till stan och träffa Linnéa och Louise, mysigt det. Ikväll ska jag hem till Jesper och sova där, vet inte vad vi ska göra men det kommer säkert att bli lika mysigt som vanligt att vara med honom.

 

 

 


6 mars. 2009

Det blev ändrade planer ikväll, träffade Louise istället för Linnéa. Vi kollade på tv och pratade för fullt, men det är ju inte så konstigt eftersom vi inte har träffas på ett bra tag. Ska även träffa Louise i morgon med Linnéa, kommer säkert bli roligt.

 Nu sitter jag och lyssnar på musik och är väldigt trött. Ska snart gå och lägga mig, ska ju som sagt upp ganska tidigt och övningsköra med pappa. Det känns riktigt spännande eftersom jag aldrig har övningskört förut. Så se upp på vägarna imorgon!


6 mars. 2009

Idag när ja vaknade ville jag hellre inget annat än att ligga kvar och bara sova vidare. Men det skulle inte tjäna mycket till så jag gick upp och gjorde iordning mig för skolan. När jag var i skolan så var det lite konstig stämning i klassen, eftersom det är lite "tjafs" eller vad man nu ska kalla det.
Nu sitter jag i alla fall och dricker kaffe. Ikväll så ska jag kanske in till stan och träffa Linnéa, ska bli roligt eftersom vi nte har setts på kanske en vecka. Fick även en övningskörssklt av pappa idag, så imorgon börjas det.
Kan säga till alla som ska ut i morgon att se upp!



Tack Jesper för hjälpen med bloggen

jag älskar dig över allt, du fick mig till den jag är idag det vill säga en mycket bättre människa och det är så otroligt vad en person kan göra för skillnad. Jag får fortfarande den där sköna känslan i magen när jag ser dig och det där löjliga leendet. Jag kommer nog alltid älska dig, du har och betyder allt. Du är det finaste och bästa som finns och vart hade jag kommit utan dig? Inte där jag är idag i alla fall. Det som du betyder för mig kan ja egentligen inte få ner i ord. Men jag älskar dig och du är en av dom viktigaste och jag hoppas du aldrig försvinner ur mitt liv! Jag mins fortfarande vår första puss och hur fruktansvärt nervös jag var då. Det pirrade så i magen att det kändes som jag skulle explodera, sekunderna innan vi pussades gick som minuter. När jag äntligen pussade dig var jag den lyckligaste i hela världens kändes det som. När jag kom hem på kvällen gick ja runt och log precis hela tiden, jag kunde verkligen inte sluta. Jag är så glad att det blev vi två!

 

 


Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet