Örebro

Nu sitter jag och dricker kaffe, jag har precis gjort ordning mig så jag sitter och tar det lugnt. Idag ska jag till Örebro med min klass, vi ska dit och redovisa ett varsitt hus i den gamla delen av Örebro. Sen kommer vi att få ”fri tid” och då tänkte jag springa till gina tricot och köpa en klänning jag har kollar  på ett tag nu, hoppas bara den finns kvar.

 

Senare idag så ska jag nog hem till Jesper, hoppas det i alla fall, hihi! Vi ska nog inte göra något speciellt utan bara mysa och umgås.

 

Igår så hade jag nationella i matematik, det gick sådär. Jag hoppas verkligen att jag får godkänt, men jag vågar inte hoppas för mycket… Matematik är inte min ”starka” sida i skolan. Efter att jag hade gjort nationella så slutade jag för dagen, det var runt tio tiden. Eftersom klockan var så lite kunde inte min mamma eller pappa skjutsa hem mig, dom var fortfarande på deras jobb. Så jag gick mot stationen för att kolla om det gick någon buss ut till mig, men så klart gjorde det inte det. Så jag hade inget annat val än att börja gå hemåt, kändes ganska surt eftersom det är väldigt långt hem till mig från skolan. Men jag hann bara halvvägs för min mormor och morfar kom och åkte förbi mig så dom vände och frågade om jag ville ha skjuts hem resten av biten. Självklart så svarade jag ja.

 

När jag kom hem så gick jag och la mig för att sova, vaknade inte förens vid två tiden och då gick jag upp och gjorde mig lite mat. Efter det så gjorde jag inte så mycket mera, satt hemma vid datorn och tvn och tog det lugnt. Jag tränade givetvis lite men inte så jätte mycket, var för trött. Men lite blev det gjort. Men hoppas ni får en trevlig dag!  

 

 


Min supersöta Jesper :)

 


Kommentarer
Postat av: Helen

Hihi, han var cute, är ni tsm?

2009-05-14 @ 14:27:56
URL: http://mshelen.blogg.se/
Postat av: Becca

fin blogg =)

2009-05-14 @ 15:33:03
URL: http://bexxan.blogg.se/
Postat av: Em

Hejsan! har du någon i din närhet som blivit utsatt för barnmisshandel? Den är vanligare än många tror. Titta på klippet jag har i bloggen och sprid det gärna vidare.

Kram ,Em

2009-05-14 @ 17:25:42
URL: http://madebyem.blogg.se/
Postat av: Julia tb

SV; Hihi ja=) Åh varsågod Emma, och detsamma! tack så jättemycket förresten! Japp, det är jag på bilden:) Många kramar!

2009-05-14 @ 17:49:15
URL: http://showbyjulia.devote.se/
Postat av: Magda

Vilken fin blogg du har :]

Titta gärna in i min och släng in en kommentar :]

2009-05-15 @ 13:06:25
URL: http://maglate.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vilken snygging ;) Kan man få hans msn? :)

2009-05-15 @ 17:13:59
Postat av: stephanie

hejsan.fin bild.allt väl med dig.

2009-05-15 @ 19:50:34
URL: http://steffiis.blogg.seteffiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet