VALBORG

vad sak ni hitta på?

 

Nu sitter jag och småpratar med Linnea, vi ska snart gå ut och sätta oss i solen. Senare på eftermiddagen så åker jag och Linnea in till den andra Linnea, hihi!

Vi ska fixa ordning oss där in för kvällen, vi ska nämligen hem till Zerina som är en klasskamrat till mig.

 

En annan rolig sak idag förutom att det är valborg är att min mamma kommer hem från Polen. Kommer att bli jätte roligt att få träffa henne igen, hon har ju varit borta en hel vecka. Men nu ska jag ut i solen, hoppas ni får en superbra valborg!

 

 

 


ont

Tänkte börja med att skriva om gårdagen, jag åkte ju som sagt till karlstad. Jag hade hoppat på att hitta ett par jeans som var slitna, men jag hittade inga som var snygga, det var mycket synd. Men jag hittade en högkjol och två linnen från Åhléns, kjolen tänkte jag använda i morgon eftersom det är valborg. När jag kom hem från karlstad åkte jag direkt hem till Jesper och myste, hihi! Vid halv tio tiden åkte jag hemåt, nästan direkt när jag kom hem gick jag och la mig och sov. Jag var helt slut efter dagen.

 

Idag så har jag inte hunnit gjort så mycket, jag vaknade på fel sida idag igen. Jag försov mig ganska rejält, så jag fick stressa mig igenom morgonen, jag fick även springa till min taxi för att hinna med. Kändes lite dumt, men jag hann ju i alla fall med den.

 

I skolan så hände det inte mycket alls, jag hade bara tre lektioner. På idrotten var vi ute och gick, men jag hade så klart på mig fel skor. Så mina tår värker något så fruktansvärt. På min engelska lektion så kollade vi på en film som var så otroligt bra den heter we are marshall. Vi har dock inte kollar klart på den än, men kan redan nu säga att det är en toppen bra film.

 

Nu sitter jag och dricker kaffe och tar det lugnt, jag ska snart plocka ordning lite i mitt rum, för Linnéa ska sova hos mig i morgon. Jag vill inte att det ska se ut som en svinstia när hon kommer. Senare ikväll så ska jag kanske hem till Jesper, jag hoppas det i alla fall, men det beror på om han hinner, han är nämligen i karlstad idag.

 

En annan rolig sak som händer i morgon förutom att det är valborg är att min mamma kommer hem från Polen. Men nu ska jag börja plocka ordning mitt rum, ha en fortsatt trevlig dag!

 

 


ÅH!

Även fast jag tog sovmorgon nu i morse så var jag tröttare än någonsin, men det skulle man kunna fixa med kaffe tänkte jag. Men när jag kom ner i köket var allt kaffe slut, hur kunde det här hända! Hela min dag kommer bli konstig nu… JAG BEHÖVER MITT KAFFE! Jag får springa till pressbyrån innan vi börjar, annars kommer inte min dag att funka. hinner inte skriva så mycket mera nu, men hoppas ni alla får en bra dag!

 

 

 

 


Jobbutbildning

 

Idag så åkte jag in till skolan och var med på en lektion, för senare på dagen skulle jag på min jobbutbildning. Det var helt okej, dom gick igenom hur allt gick till och visade vart allt står, jag hade dock kallat det för en informationsträff. Jag var även på plats en timma för tidigt, jag hade nämligen läst fel på mitt papper, så klart.

 

När jag kom hem så gjorde jag ordning mig lite extra mycket, skulle hem till Jesper. Vet inte varför jag gjorde mig extra fin, men ibland får jag lust att göra mig finare för honom. Hihi, men vem vill inte vara lite extra fin för sin pojkvän.

 

I morgon så ska jag till karlstad och handla med Linnea, kommer att bli roligt. Eftersom Linnea går i karlstad kommer jag att träffa henne där, kommer nog att bli lång tråkigt på bussen.


Pratade med mamma idag, hihi! Det var roligt och höra vad hon har gjort borta i Polen. Men nu ska jag fixa med lite saker tills i morgon. Ha en fortsatt trevlig kväll!

 


 

 

 


hårvård

Jag kom precis hem från Jesper och nu sitter jag och dricker kaffe, tar det lugnt och proppar i mig halstabletter. Idag så ska jag inte göra mycket alls, skulle ha träffat Anna men jag känner mig inte så jätte frisk. Det är väldigt synd eftersom jag inte har träffat henne på ett bra tag nu. Men jag vill stanna hemma och vila för att i morgon så ska jag på informationsträff för mitt sommarjobb.



Ett tips!
Om du precis som jag vill du ha ett fint och starkt hår så ska du testa på Miracle Moist. Det är ett schampo och balsam som stärker ditt hår och gör det lätt att stajla. Miracle Moist har precis kommit till Sverige och det ska dofta hut gott som helst. Det som är så bra med Miracle Moist är att det inte är någon dyr produkt, utan du kan få det för endast 95 kronor styck. Bra va?   




Lärorik dag

Sitter just nu hemma hos Jesper och myser. Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig brevid honom för att sova.

Idag gjorde jag som som tidigare sagt nationella provet i Engelska A. Uppgiften gick ut på att skriva en uppsats om datorer och internet på max 600 ord. Det svåraste för mig var att hålla mig inom den gränsen! Men det gick bra tillslut och jag hoppas på det bästa!

Idag åkte även min mamma till Polen en vecka. Hon jobbar som högstadielärare och hon ska följa med eleverna till bl.a. det föredetta koncentrationslägret i Auschwitz. Var själv i Polen för några år sedan med min konfirmationsgrupp och besökte ett annat, mindre koncentrationsläger. Det var väldigt känslosamt att vara där och man hade många gånger lust att gråta men det var väldigt lärorik och intressant resa.

Rick Falkvinge, ordförande i Piratpartiet var idag och pratade i skolan. Det mesta han sa lät vettigt och det var en mycket intressant föreläsning. Jag själv är medlem i deras ungdomsförbund Ung Pirat därför att jag instämmer med deras åsikter om delad kultur och ett skyddat privatliv. Tyvärr så kommer jag inte att få rösta EU-valet i år p.g.a. min ålder men jag uppmanar alla er andra att rösta på dem i valet i Juni! För att bli medlem i partiet går du bara in på deras hemsida http://www.piratpartiet.se/ och anmäler dig. Självklart är det helt gratis och du behöver inte på något sätt vara aktiv inom partiet utan kan lika gärna vara passiv och bara visa att du stödjer dem.

Nu ska jag gå och lägga mig. Hade bra!

pp

hemma idag!

Idag blev det ingen skola för min del, i morse när jag vaknade så kände jag bara hur mitt huvud skulle explodera. Så jag har varit hemma hela dagen, men jag har inte bara legat i sängen och slappat. Vid tio tiden kände jag mig lite bättre så jag gick upp och började städa mitt rum, köket och vardagsrummet, känner mig väldigt duktig. När klockan blev två så bestämde jag mig för att ta en promenad med min hund, men det blev inte långvarig. Jag han ner till brevlådan sen började hon dra i kopplet, hon ville helt enkelt inte lyssna på mig. Så jag gick upp igen, orkade inte gå ut med en hund som bara ska dra i kopplet.

 

Nu sitter jag och dricker kaffe och tar det lugnt. Jag mår inte dåligt längre överhuvudtaget, men jag är väldigt trött, men det ska väl kaffet fixa. Jag skulle ju som sagt träffa Linnea idag, men eftersom jag har varit hemma och känt mig dålig så får vi se hur det blir. Jag hoppas att jag orkar mig in till stan i alla fall.

 

I morse när jag satt vid datorn så gick jag in på H&M:s hemsida, och hittade bland annat, ett par jätte fina solglasögon och en sjukt snygg väska. Det bästa med allt var att det inte var dyrt, utan det var jätte bra priser, men det brukar det vara på H&M.

 

 


nervös

 Idag fick jag tillbaka mitt matte prov, det gick väl okej, ett G blev det. Kanske inte så super nöjd, skulle bli nöjdare om jag fick ett VG, men finns inte så mycket att göra åt det nu. På fredag så är det nationella i engelska, det är den skiftliga delen i engelska. Så jag blir inte precis mindre nervös… Men jag hoppas att det kommer att gå bra.

 

Idag har det inte hänt mycket, vi hade bara tre lektioner, engelska, idrott och bild. Men jag var dock inte med på idrotten, kände mig inte på topp. Så idag har jag enbart haft två lektioner, superskönt. Efter skolan så var jag extremt duktig, jag cyklade nämligen ända hem, hihi! Jag tycker att det är ganska bra gjort, för det är en bra bit hem till mig från skolan.

 

Nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på musik, ska snart hoppa in i duschen. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, tänkte kolla om Jesper kan ses en liten stund, jag  hoppas att han kan det. Känner mig på mys humör, om man nu kan kalla det så? Vill bara ligga i hans sköna säng och kolla på tv.

 

I morgon så ska jag i alla fall träffa Linnea, vet inte vad vi ska göra men det blir säkert något roligt. Det som är så bra med Linnea är att man behöver inte göra planer om vad man ska göra, utan man åker bara dit och gör det man känner för. En del människor måste alltid planera varje detalj, visst jag planerar också vissa saker. Men inte allting, det är inte kul att umgås med någon som har lagt upp ett ”schema”  

 

 

 

 


Fruktansvärd dag

Kan börja med att skriva om gårdagen, den vart inte så jätte lyckad som jag hade hoppats på. Det började så klart i skolan, vi fick självklart inte tillbaka vårat matte prov, som det var lovat. Kändes ganska så surt, sen så blev dagen lite värre, jag satt och pratade betyg med min lärare och för att ett prov gick dåligt så sjönk hela mitt betyg… Sen när skoldagen äntligen var slut så fick jag reda på att min dataskärm som jag skickade in i vintras skickas in på lagning nu? Kändes helt otroligt, hur lång tid ska dom ha på sig? Mycket dåligt tycker jag. Men dagen fick ändå sin lilla räddning, jag åkte hem till Linnea en liten stund, jag satt mest och klagade på hur min dag hade varit. Men det var ändå lika roligt att få träffa Linnea.

 

Idag så gick jag upp i vanlig tid, men jag han inte skriva något i morse för att jag duschade för länge. Så det fanns helt enkelt inte tid. I skolan så fick jag lite godare nyheter, min lärare som sänkte mitt betyg berättade att jag skulle få ett hemarbete så att jag fåt tillbaka mitt VG. Känns ganska skönt ändå.

 

Efter skolan så åkte jag direkt hem till Jesper, vi kollade på slumdog millionare, den var inte så jätte bra som jag hade trott, men det funkade ändå. Efter filmen så myste vi lite, jätte mysigt.

 

Jag har en liten rolig sak på gång nu också, vill inte berätta riktigt vad än. Men det kommer att finas på min blogg om ett tag. Hihi, hoppas ni får en supertrevlig kväll!

 

 


Tillbaka till verkligheten

God morgon!

 

Nu har jag precis gjort ordning mig för dagen, sitter och dricker lite kaffe i lugn och ro. Jag trodde att det skulle vara slitsamt att gå upp tidigt idag, men jag var faktiskt utvilad i morse när jag vaknade. Idag är det första dagen i skolan efter lovet, inte så jätte sugen men jag kommer att få reda på matte provet jag gjorde innan lovet. Känns väldigt nervöst, men hoppas att det går bra.  Det kommer att bli roligt att få träffa Linnea också, hon har varit i Norge hela lovet så vi han inte ses.

 

Efter skolan så ska jag nog ut och springa lite, tänkte få igång träningen igen. Har inte tränat regelbundet på jätte länge, så det kommer nog känns skönt när jag väl kommer igång med det hela. I kväll ska jag nog hem till Jesper, hihi! Om han orkar, han kommer inte hem från sin praktik förens klockan sex. Men vi får se, hoppas det i alla fall.

 

 Ett tips till alla er som vill ha snygga jeans nu till sommaren, gå in på Bik Bok. Dom har faktiskt jätte många fina jeans, jag har kollat in ett par extra mycket som jag har tänkt köpa. Det är ett par ljusa slitna jeans som är stuprör. Men nu ska jag gå ner till taxin, ha en superbra dag!

 

 


Hurra hurra!

Vill börja med att säga grattis till min pappa som fyller 48 år idag.

 

Tänkte berätta lite kort om vad jag har gjort under helgen också. I fredags så Kom Linnea ut till mig och vi satt ute i solen hela dagen och bara tog det lugnt, senare på kvällen så åkte jag hem till Jesper, sov även kvar där.

 

På lördag morgon så åkte jag hem klockan åtta, väldigt slitsamt… Men det var för att Jesper skulle in till sin praktik och det var faktiskt värt att gå upp så tidigt, så länge jag får sova med honom. Under dagen så åkte jag hem till Louise med Linn, vi satt och kollade på film hela dagen, men det var trevligt att träffa dom. Sen på kvällen åkte jag hem till Jesper igen, kollade på film och hade det allment mysigt.

 

I morse åkte jag hem tidigt också, jag åkte kanske vid tio tiden. Den var som sagt för att min pappa fyller år. Men när jag vaknade så hade jag migrän så direkt när jag kom hem så gick jag och la mig och sov. (sa så klart grattis till pappa innan)  Vid ett tiden så gick jag upp igen, åt mat med mamma och pappa.

 

Nu har jag precis ätit tårta och grattat pappa ännu mera, väldigt trevligt. Det var extra roligt att få träffa min syster Sandra också, hon bor ju inte hemma så jag träffar inte hennes så jätte ofta. Fick även en tröja av henne som var väldigt fin. Idag så ska jag inte göra mycket mera tror jag, men vi får väl se. Hoppas ni får en trevlig fortsatt dag!

 

 

 


Vinnarna av Spotify invites!

Följande har vunnit varsin invite till Spotify:

Anna
Emmi
Julia - http://endastjulias.blogg.se/
Linda - http://livetidag.blogg.se/
& Lisa - http://villavolvoochbarn.blogspot.com/

Skickar koderna via mail på en gång. Kul att så många var med och jag kan redan nu säga att det kommer dyka upp flera chanser inom en ganska snar framtid. Så kom ihåg att kolla in bloggen dagligen! :)

Grattis!

Spotify invites!

Hallå! Nu har jag något roligt att berätta! Tänkte nämligen lotta ut några invites till Spotify om det finns intresse! För er som inte vet vad Spotify är så är det online-musiktjänst för att lagligt lyssna på musik över Internet. Det ser ut och fungerar som vilket musikprogram som helst, enda skillnaden är att musiken inte lagras på datorn utan spelas direkt över internet. På så sätt slipper du ladda ner olagligt och riskera att åka fast.

Dock är inte programmet gratis, såvida du inte har just en invite! Då kommer det aldrig kosta dig ett öre!

Hur vinner man då en? Enkelt! Skriv din e-mail i en kommentar på detta inlägget så kommer jag lotta ut 5st runt midnatt imorgon (Lördag 18/4). Lycka till! :)

gfgfgdf

Fynda på

Är du precis som många andra, sugen på att få mycket för lite pengar? Jag satt nämligen precis och kollade runt lite på Internet och olika webbshoper, jag kom in på H&M:s shop och började kolla på deras skor. Vilka fynd man kan göra där, billiga priser och skorna är både snygga och moderna. Hittade ett par favoriter som ni kanske ser på bilden nedan. Så du som är studerande eller inte har råd att lägga ut tusenlapparna på skor så kan jag rekommendera H&M:s skor.

 

 

 


Grattis!

Jag vill börja med att säga grattis till Jesper, han kom in på ett college i Australien, det är ganska häftigt tycker jag. Men det är inte hundra att han vill gå där.

 

Nu sitter jag och dricker kaffe och tar det lugnt, Linnea åkte nämligen precis hem. Kan säga att grillningen var jätte mysig och trevlig, Louise kom dock lite senare än alla andra, men det gick nog bra ändå, tyckte bara lite synd att hon fick äta själv. Vi andra var så hungriga så vi åt innan hon kom. Linn, Anna och Louise åkte hem vid nio tiden och Linnea stanna kvar ett tag till, jag skulle egentligen ha träffat Jesper en liten stund på kvällen men han var med Marcus så det blev inget med det. Men det gör inte så jätte mycket, ska träffa honom i morgon, hihi!

 

I morgon på förmiddagen så ska jag åka in till stan och träffa Linnea, jag vet inte vad vi två kommer att hitta på, men något roligt blir det nog. På kvällen så ska jag förmodligen träffa Jesper, hoppas ni får en trevlig fortsatt trevlig kväll!

 

hhjhh


Grillning ikväll !

Hejsan idag så kom jag hem vid elva tiden… alldeles för tidigt för mig, för när jag vaknade hemma hos Jesper trodde jag att klockan var halv ett, så jag gick upp även fast jag var supertrött, men jag ville inte sova bort hela dagen. När jag kom gjorde jag ordning kaffe på en gång och när jag kollade på klockan så var den bara halv tolv. Så det kändes lite kasst.

 

Nu sitter jag och dricker kaffe och ska snart hoppa in i duschen och börja göra ordning mig för ikväll, ska nämligen grilla med Anna, Louise, Linn och Linnea. Kommer att bli jätte mysigt och roligt, kommer att bli extra roligt att få träffa Linn, har inte träffat henne på en evighet känns det som.

 

Igår så rotade jag runt i min garderob och hittade en gammal jeansjacka, den satt bra på men jag behövde sy in den lite i midjan. Känns ganska roligt när gammalt mode blir modernt igen. Så ett litet tips från mig, kolla igenom eran garderob för man kan hitta lite små fynd.

 

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas ni får en superbra dag och kväll!

 

 

 

 


Sno skjortan av grabben

En klassiker är tillbaka.

För att få den snyggaste och bekvämaste stilen nu i vår, så är jeansskjortan ett utmärkt val. Jeansskjortan ska du leta efter på herravdelningar. Skjortan som modellen har på sig kommer från Topman och kostar bara 499 kronor. 

Men om man inte vill lägga ut pengar på en herrskjorta så går det lika bra att  låna en av sin pojkvän eller av en kill-kompis.

 

 

Klänningen kommer från Rodebjer, 1399 kronor.

Armbandet kommer från Topshop, 299 kronor.

Skorna kommer  från Topshop, 1099 kronor.

Väskan kommer från Topshop, 499 kronor.  


Ett litet tips!

Ett litet tips för er som vill locka fler besökare! Mer-trafik är ett svensk sida där man hur lätt som helst får fler besökare till sin hemsida eller blogg med en ratio på 3:2! D.v.s. besöker du 3 sidor får du 2 besök till din egen. Att det dessutom är helt gratis gör ju inte saken sämre direkt. Klickar du dessutom på länken/bannern nedanför här så får du 50 besökare bara för att du registrerar dig! Hoppas det funkar lika bra för er som det funkar för mig och ha en fortsatt trevlig kväll!


Sommar?

Idag så tog jag mig en rejäl sovmorgon, gick upp klockan halv tolv men jag tyckte inte det räckte så jag gick ut och la mig och sov lite i solen. Vid två tiden så åkte jag in till Louise, vi gick ner till stan och åt lite mat, och efter det så tog vi en promenad genom stan. Jag passade på att kolla efter en student present till Jesper, men det är så himla svårt. Om det är någon som har ett tips om vad som är en bra student present så säg gärna till! 

 

Jag har nyss ätit lite mat och nu sitter jag och dricker kaffe och gör ordning mig lite, ska nämligen hem till Jesper. Vet inte vad vi ska hitta på, men blir säkert något roligt. 

 

Tänkte ringa och boka tid till massage också, men det får jag ta och göra imorgon för nu har dom hunnit stängt. I morgon så ska jag i alla fall in till stan och träffa Anna och Louise, kommer att bli roligt. Jag hoppas att det bli lika varmt i morgon som det har varit idag. Känns nästan som lite sommar nu, riktigt skönt.

 

Längtar lite till helgen också, ska nämligen grilla med lite folk då. Om det blir fint väder dvs. Jag tycker att det här lovet har gått super snabbt, skulle ha varit skönt med en vecka till. Men jag vill tillbaka till skolan ändå, vill veta vad jag fick på mitt matte och svenska prov som jag gjorde precis innan lovet. Nej nu ska jag kila, hoppas ni får en super trevlig kväll!

 

bbq


kan inte somna...

Jag skulle bara vilja slänga mig i sängen och somna, jag ont i hela min kropp och jag känner mig sliten fast jag har varit hemma hela dagen och tagit det lugnt. Eftersom jag inte kan somna så sitter och dricker kaffe, kanske inte det smartaste men jag behövde något varmt i kroppen.

 

Som ni kanske ser så har jag en ny profilbild, det var Jesper som fixade den till mig. Jag blev väldigt nöjd för jag tycker den passar in på mig otroligt bra. Om ni inte visste så var Elvis enligt mig den bästa sångaren, en helt fantastisk röst. Har inte hittar någon som har en sån djup och varm röst som han hade. Han var också väldigt snygg, men det var bara när han var ung. Så tack Jesper för den nya profilbilden!

 

Nu så är det den 15:e och det är en mycket speciell dag för mig. Det är nämligen så att jag har varit tillsammans med Jesper i 16 fantastiga månader. Känns helt otroligt, och jag har så mycket jag kan skriva om honom, allt jag känner och tycker. Men det skulle ta en hel evighet. Och precis allt kan jag inte få ner i ord, det är svårt att hitta rätt ord till hur jag känner. Men jag kan säga att det är en otrolig känsla. Jag älskar dig Jesper över allt och att du är den finaste och bästa person jag har träffat! Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade träffat dig. Tack för att du finns för mig.

 


God dag allesammans!

Idag ska jag bara sitta hemma och ta det lugnt, känner mig lite sliten och små sjuk. Idag kom jag hem vid ett tiden, jag gick direkt och la mig vid tvn och sov. När jag vaknade så gick jag ut och satt mig vid altan och drack kaffe. Det finns inte så mycket att skriva om än att jag hade det väldigt trevligt igår hos Louise och en mycket mysig natt hos Jesper. Hoppas ni får en superbra dag.

 

    


Mini Crystal

"Mini Crystal kombinerar utsökt hantverk med avancerad teknologi för att skapa en av de mest åtråvärda stylingtängerna på marknaden. Under den glittrande och gnistrande exteriören hos Mini Crystal finns några av de mest avancerade och högteknologiska materialen tillgängliga. De professionella titanium-plattorna glider med lätthet genom ditt hår för att ge dig ett silkeslent, mjukt och glänsande resultat. Den här otroligt fina plattång hittar du hos eleven
Den kostar 1995 kronor och man får ett års garanti."



Egenskaper hos Corioliss Mini Crystal
  • Maxtemperatur: 210°C.
  • Begränsad utgåva.
  • Snabb uppvärmning.
  • Titanium-plattor.
  • ”Dual Voltage” - kan användas över hela världen.
  • Upp till 1 250 Swarovski-kristaller.

13 april 2009

Hejsan!

 

Jag har inte hunnit skrevet sens påskafton men jag ska berätta vad jag har hållit på med. Igår så vaknade jag hos Jesper och gick hem kanske vid halv ett tiden, jag duschade och gjorde ordning mig och sen åt jag lite mat med min familj. När klockan blev runt fyra så kom Louise hit, vi kollade på film och satt och pratade hela dagen. När klockan blev åtta halv nio på kvällen så åkte Louise hem medan jag åkte hem till Jesper.

 

Nu har jag precis kommit hem från Jesper och jag kan börja med att säga att jag är väldigt trött, vi somnade nämligen inte förens fem på morgonen. Det var en så himla mysig natt. Senare idag så kommer min mormor och morfar hit och ska äta mat med oss, kommer nog att bli trevligt. Ikväll ska jag kanske in till stan och träffa Linnea och Louise, men det beror på. Hade nämligen bestämt att vi skulle ses vid tre tiden, men det bli lite tajt eftersom mormor oh morfar kommer vid fem. Men vi får se, hoppas ni får en jätte bra dag!


11 april 2009

Glad Påsk!

 

Idag så har det inte hänt mycket, har suttit ute i solen hela dagen nästan. Min syster Sandra och Josef kom ut hit och åt påskmiddag. Nu sitter jag och väntar på att Jesper ska ringa, ska förmodligen hem till honom sen och mysa. Ha en bra dag! 


10 april 2009

God kväll! 

 

Idag så sov jag väldigt länge, för jag och Jesper bestämde oss för att inte åka in till stan och kolla på motorcyklarna. Vid hav ett tiden cyklade jag hem och åt och duschade, sen så gick jag ner till cafeterian vid picassoskulpturen och köpte årets första mjukglass med Jesper. Vi satt ute en stund sen gick vi hem till honom och myste och kollade på tv.

 

Nu sitter jag och dricker lite cola och gör ordning mig till ikväll. Ska träffa Linnea och Louise ikväll nämligen, kommer att bli lika roligt som vanligt. Hoppas ni får en bra långfredag!


<3


åhh, du är verkligen det bästa och finaste som finns.
Jag älskar dig så mycket att det inte går att säga!

9 april 2009

Hejsan

 

Nu känner jag mig ruskigt duktig, jag har stor städat hela mitt rum plus att jag har dammsugit hela huset… väldigt slitsamt. Gjorde matte och svenska proven idag också, svenskan gick ju sådär och matten tror jag gick bra i alla fall. Jag ska snart hoppa in i duschen och göra ordning mig till ikväll, men innan det vill jag sitta ner en stund och dricka kaffe och ta det lugnt. Snart Påskafton också, mysigt!

 

I morgon så är det den årliga mc-premiären, ska in och kolla med Jesper tror jag. Mamma och pappa ska åka, så jag ska kolla om jag ser dom. Imorgon är det min första dag på lovet, så underbart skönt känns det. Hoppas ni får ett superbra lov!


9 april 2009

God morgon!

Jag har precis gjort ordnig mig och jag vart klar så snabbt idag, så nu sitter jag och tar det lugnt och dricker kaffe. Måste erkänna att jag är så sjukt nervös inför matte och svenska proven, hoppas att det går bra. Önska mig lycka till!

 

Ikväll ska jag hem till Jesper och sova där, mysigt! Det är sista dagen i skolan idag också, känns underbart. Jag har inte planerat in något speciellt på lovet, ska nog bara ta det lugnt. Har ni några roliga planer?


8 april 2009

Vart ändrade planer, åkte hem till Jesper ändå. Vi kollade självklart på hockeyn och så klart vann färjestad, känns riktigt nice. Nej nu ska jag plugga matte och sen sova, ha det!


8 april 2009

Idag har jag varit på sjukhuset, fick massa nya krämer och då menar jag massa.

Sammanlagt blev det åtta stycken krämer, ett special schampo och tabletter som jag ta en av varje dag. Känns väldigt jobbigt att ha koll på alla olika krämer, vart jag ska smörja och vart jag inte ska smörja. Men det kommer nog att gå bra, hoppas det i alla fall. Fick veta att jag har en hudsjukdom som aldrig kommer att försvinna, känns lite deppigt. Att behöva smörja in ansikte och kropp varje dag, flera gånger per dag för resten av livet känns lite deppigt. Men det är bättre än ingenting. Efter att jag hade varit på sjukhuset så åkte jag till skolan och gick på mitt utvecklingssamtal, det gick super bra och jag blev riktigt nöjd över resultaten.

 

Ikväll skulle jag egentligen ha träffat Jesper, men han skulle stanna kvar på praktiken för en så kallad vip kväll. Så jag får väl sitta ensam och kolla på hockeyn, känns lite tråkigt. Måste verkligen plugga matte också, har nämligen ett matte prov i morgon. Blä! Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!


8 april 2009

Hej

 

Igår så var jag med Anna, Louise och Linnea, vi åkte upp till mcdonalds men eftersom jag är så duktig så åt jag inget där. Efter att dom hade ätit klart så skjutsa Linnea hem mig, jätte snällt av henne. När jag kom hem så kollade jag på hockeyn, riktigt spännande match, trodde inte Färjestad skulle hinna vinna matchen. Men det var tur det.

 

Nu sitter jag och dricker kaffe och tar det lugnt, gick nyss upp och det var så underbart skönt med sovmorgon. Idag ska jag till sjukhuset i karlstad, kommer väl inte bli så värst roligt kanske, men vad gör man? Efter att jag har varit sjukhuset så ska jag direkt till skolan på utvecklingssamtal, det kommer nog att gå bra. När jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen och sen vänta på att Jesper slutar på sin praktik, sen blir det direkt hem till honom och mysa.

 

Två bilder från modevisningen.

Jesper är så söt och stillig.


6 april 2009

Hallå!

 

Jag kom hem för skolan för en stund, har suttit ute i solen och ätit glass och skrevet en engelska uppsatts. Får hoppas på det bästa betyget, men vi får se. Snart ska jag städa mitt rum, sen blir det att hoppa in i duschen och göra ordning mig, ska hem till Jesper sen, om han nu orkar det. Men jag får hoppas det eftersom jag har matte prov på torsdag och jag förstår varken bu eller bä. Annars får jag sitta med min kära mamma och räkna, men jag tror inte hon har tid egentligen.

 

I morgon ska jag var duktig och cykla in och hem till skolan. Ska träffa Anna och Linnea också, kommer att bli riktigt roligt. Kan inte påstå att jag längtar till onsdag i alla fall, ska till sjukhuset i karlstad, men det är väl bra egentligen, men gillar inte sjukhus… Har utvecklingssamtal på onsdag också, men det kommer nog att gå bra, eftersom jag är så duktig i skolan. Hoppas på många VG:n. Nej nu ska jag städa mitt rum som sagt, hoppas ni får en riktigt trevlig fortsatt dag!   

Nu vet jag vart den blåa klänningen kommer ifrån (den som ja la upp igår)

Den kommer från forever21. Ska förmodligen köpa den.


5 april 2009

Hallå!

 Igår så åkte jag in till stan och träffade Louise och Anna och Anton. Det var trevligt, vi satt hemma hos Louise och kollade på Robinsson bland annat, tycker att dom i Robinsson klagar för mycket, om man väljer att vara med i ett sånt program så får man tåla lite. Bestämde med Anna att vi ska ses igen på tisdag och jag hoppas att det blir lika trevligt som igår. När jag kom hem så satt jag mig vid datorn och kollade runt lite på Internet och hittade dom här tre jättefina klänningarna, jag har ingen aning om vart dom kommer ifrån. Jag är speciellt intresserad av den blåa, någon som vet vart klänningarna kommer ifrån?


 

Nu sitter jag och äter frukost och dricker kaffe och lyssnar på musik. Idag så ska jag kanske träffa Jesper, jaghoppas det i alla fall. Vet inte vad vi ska göra men man behöver inte göra något speciellt för att ha kul med honom. Jag fick mitt schema för sommarjobbet här om dagen också, det såg lite skumt ut för mina arbetsdagar var utsprida. Jag kunde jobba en dag sen vara ledig i en vecka eller mer, men det är bättre än inget. Här får ni en bild på mig,  har inte visat upp någon sens jag klippte lugg. Blixten döljer ganska mycket men vad ska man göra. Hoppas ni får en superbra dag!

 


4 april 2009

Hejsan!

 

Jag har inte skrivit på ett bra tag, det beror på att jag inte har haft tid. Men jag kan börja med att säga att modevisningen var jätte rolig, Jesper var så snygg så. Men tyvärr fick jag världens största migrän under allt, så direkt när allt var slut och jag och Jesper hem. Kan ju lägga till att en del människor inte är hundra i sitt huvud, men jag orkar inte gå in på det just nu.

 

I Torsdags gjorde jag inte alls mycket, var hemma hos Jesper och hade det jätte mysigt. Igår så sov jag hos Jesper, vi kollade på hockeyn men jag somnade precis efter att den var slut. Var så himla trött att jag inte orkade göra något. I morse cyklade jag hem vid halv ett tiden.

 

Nu sitter jag här och dricker kaffe och ska snart in till stan och köpa ansiktsmasker och lite godis, hihi. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, Jesper ska ut så honom ska jag inte träffa i alla fall. Jag vill också vara 18!  Men hoppas ni får en trevlig kväll.


1 april 2009

Hejsan! 

Just nu sitter jag och plattar och fixar med mitt hår, går ju sådär… Känner mig så jävla sliten. Men idag måste jag till skolan för att jag var ”ledig” igår, för att vi hade bara två lektioner, och på den ena skulle vi kolla på film. Så det kändes ovärt att åka in till stan för det. Klippte mig i måndags också, man kan ju inte säga att jag blev nöjd eller missnöjd. Håret är inte lika slitet, men det var ju det där med luggen, tyckte dom klippte den för kort. Men det växer ut snart igen.

 

Igår så var jag som sagt hemma från skolan. Jag sov inte så jätte länge för jag blev väkt av en äcklig fluga som höll på att slå sig mot mitt fönster. Så jag gick upp och la mig nere på soffan och sov lite till, men soffan är inte så himla skön att sova på. Vid fem någon gång åkte jag hem till Jesper och myste, han är verkligen så bäst! Jag vet ingen som är så otroligt bäst och fin som han. Älskar verkligen honom över allt. Kollade på den rätte för Rosing igår också. Hugo vann, det var väl tur det. Var ju bara han som såg bra ut.

 

Idag ska jag kanske ner till folketshus och kolla på när Jesper går modell för Black Spot. Har tagit bort mitt nerladdnings program också, för den nya lagen har kommit. Hoppas ni får en bra dag!

Älskar dig. Du är det finaste och det bästa som finns ♥


Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet