Jag vill inte.

 

Inatt fick jag inte mycket sömn inte, jag och Jesper låg och kollade på film till fyra… Men jag sov till tolv, så lite sömn fick jag i alla fall. När jag kom hem så gick jag och la mig och sov lite till, hihi.

 

Nu sitter jag och äter lite mat och ska snart in och jobba, jag orkar verkligen inte idag, men om man vill ha pengar så har man inget val.

 

Igår så skulle jag ha varit med Sandra och Linnea, men Sandra kunde inte vara med så det blev bara jag och Linnea. Vi satt mest hemma hos henne och pratade massa, som vanligt!

Jag lyckades tappa min plånbok i kebab sås också, haha.. Fy, den luktar bra illa nu. Men ska försöka tvätta den lite.

 

På torsdag åker jag och Jesper på en liten minisemester. Vi ska sova på hotell osv. Mycket mysigt kommer det bli, jag längtar! Men nu måste jag till jobbet, hoppas ni får en bra dag!

 


dålig dag

Idag har jag bara gjort tråkiga saker!

Direkt när jag kom hem från Jesper så gick jag upp på mitt rum, det såg ut som jag vet inte vad… en soptipp skulle nog vara det rätta ordet. Så jag började städa lite smått, men efter bara fem minuter så kände jag mig extremt yr, allt i hela rummet bara snurrade runt och blev suddigt. Så jag la mig ner för att vila lite och den ”lilla vilan” blev till en timmas sömn. När jag vaknade upp så började jag städa ordning allt, det tog ett bra tag kan jag säga, var helt slut efteråt.

 

Jag skulle egentligen ha träffat Sandra och Linnea idag, men det blev inget med det. Linnea hade andra planer efter fyra tiden så hon hann inte med det och jag var ju tvungen att städa och Sandra orkade nog inte sitta hemma och vänta på att jag skulle bli klar, så hon hittade på andra saker. Det var lite synd faktiskt, jag som så gärna ville träffa dom. Men imorgon så ska jag träffa Sandra i alla fall.

 

Nu sitter jag och dricker lite kaffe och kollar runt lite på Internet, en lyckad fredagskväll det! För er som älskar kläder så har asos sommar rea upp till 80 %. Jag var nyss inne och kollade lite och det fanns en hel del fina kläder. På bilden nedan ser ni två par skor från deras hemsida, jättesnygga.

 

Kan ju passa på att tipsa er om min pojkväns hemsida som han precis blivit klar med. Så vill du ha ett gratis Spotify-konto - besök www.gaerder.com


Blir alla senila?

Hallå alla godingar!
Har inte skrivit på ett bra tag nu och jag som skulle börja skriva varje dag. Haha, blev inte mycket med det inte... Men jag har haft så mycket att göra. Under sommarlovet har jag jobbat för det mesta och umgåts med Jesper.

Trotts att mitt jobb kan vara en pina så är det lite små roligt ibland. Som idag tex, så kom det ut en äldre man från ICA Maxi och berättade att han hade gått runt inne i butiken i en timma och trotts det glömt bort att handla, så han var illa tvungen att gå in igen. Det var lite kämpigt att hålla sig för skratt, men jag fick bita mig i läppen och se förstående ut.

Efter att jag hade jobbat idag så åkte jag hem och tog mig en liten tupplur. Det var så otroligt . skönt att kunna lägga sig och sova bara så där och att inte behöva tänka på massa annat. När jag väl hade vaknat så hoppade jag in i duchen lite snabbt, efter det gjorde jag ordning mig  och åkte jag hem till Jesper.

Nu sitter jag i Jespers mysiga säng och nördar lite vid hans minidator, hihi. Vi har nyss kommit hem från mc donals, själv så var jag supernyttig och åt ett äpple istället för maten där. Jag ska snart göra i ordning mig för att sova, känner mig riktigt trött trots min tupplur.

I morgon så ska jag åka in till stan för att träffa Linnea och Sandra. Kommer bli riktigt roligt att få träffa Sandra, för jag har inte träffat henne på ett bra tag känns det som. Men skriver mer imorgon, för nu orkar jag inte sitta uppe längre. Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig kväll och en god natt!
Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet