nervös

 Idag fick jag tillbaka mitt matte prov, det gick väl okej, ett G blev det. Kanske inte så super nöjd, skulle bli nöjdare om jag fick ett VG, men finns inte så mycket att göra åt det nu. På fredag så är det nationella i engelska, det är den skiftliga delen i engelska. Så jag blir inte precis mindre nervös… Men jag hoppas att det kommer att gå bra.

 

Idag har det inte hänt mycket, vi hade bara tre lektioner, engelska, idrott och bild. Men jag var dock inte med på idrotten, kände mig inte på topp. Så idag har jag enbart haft två lektioner, superskönt. Efter skolan så var jag extremt duktig, jag cyklade nämligen ända hem, hihi! Jag tycker att det är ganska bra gjort, för det är en bra bit hem till mig från skolan.

 

Nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på musik, ska snart hoppa in i duschen. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, tänkte kolla om Jesper kan ses en liten stund, jag  hoppas att han kan det. Känner mig på mys humör, om man nu kan kalla det så? Vill bara ligga i hans sköna säng och kolla på tv.

 

I morgon så ska jag i alla fall träffa Linnea, vet inte vad vi ska göra men det blir säkert något roligt. Det som är så bra med Linnea är att man behöver inte göra planer om vad man ska göra, utan man åker bara dit och gör det man känner för. En del människor måste alltid planera varje detalj, visst jag planerar också vissa saker. Men inte allting, det är inte kul att umgås med någon som har lagt upp ett ”schema”  

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: s

hade han köpte:)?

2009-04-22 @ 18:18:42
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/
Postat av: linnea

hihi, du är söt du :)

2009-04-22 @ 21:08:13
URL: http://linnnneaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

VA ÄR DU?:(

vad har du då? kram

2009-04-22 @ 21:50:03
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/
Postat av: Fattybom

Sv: Hehe, ja.. det kan man nog. Får helt enkelt plöja sig igenom någon dag, kanske sommarrean kan vara nåt :]

2009-04-23 @ 14:04:50
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Fanny [Foto, Stil, vardag]

jaja, du fick inte IG iallafall :P men visst jag skulle också bli nöjd om jag fick vg :P

2009-04-23 @ 15:47:28
URL: http://faaanys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet