Köp designad väska från Dagmar på ICA i sommar

Ett mycket oväntat och roligt samarbete har skett mellan ICA och designertrion Dagmar. I mitten av augusti så kommer du att finna tygpåsar signerade av systrarna Dagmar, tygpåsarna är miljövänliga och det är självklart ett litet plus i kanten.

 

Tygpåsen är tillverkad i ekologisk bomull och rättvisemärkt, den finns i ett begränsat upplag (70 000.)  

 

Det är första gången vi är med i ett samarbete av den här typen, säger Kristina Tjäder som är designer på Dagmar. Jag hoppas att en snygg, miljövänlig och rättvisemärkt kasse ska göra det enkelt för ICA:s kunder att visa att dom bryr sig.”

 

Priset på en tygpåse är 89 kronor (69 kr om du har ICA-kort). 12.50 går då till WWF:s arbete för ett bättre klimat. Så om du är intresserad av att hjälpa miljön och att ha en snygg och praktisk tygpåse så ska du gå ner till ICA i mitten av augusti.

 

 

 


TORSDAG

Idag har jag inte så mycket att skriva om… Känner mig inte på bästa humör utan nästan på det sämsta. Det är lite konstigt att det är så eftersom jag fick reda på mina betyg idag, det blev VG i det mesta. Jag borde vara superglad över att jag klarade matten också, men så är det inte. Jag vill bara lägga mig i sängen och sova, men då kommer jag att vakan sjukt tidigt imorgon bitti, så det känns inte som en bra ide. Jag sitter även och längtar till sommarlovet, jag orkar inte mer skola nu, jag vill ha sommarlov nu! En annan sak jag längtar till är onsdag, då ska jag och några kompisar till Göteborg, där vi ska gå på liseberg.

 

Jag har precis städat mitt rum, det var mycket tråkigt. Brukar hitta lite små roliga saker, men inte idag. Så ett minus för det. En sak som är bra är att imorgon är det fredag och det innebär helg, superskönt. Hoppas på ett strålande väder, men det kommer att bli regn har jag hört?

Nej nu ska jag gå till tvn och vara seg istället. Har inget bra att komma med så kan lika gärna gå dit. Men hoppas ni får en trevlig dag!


INLÅST

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, det gick sådär, inte så jättemycket folk som handlade, men det kanske beror på vädret? Känns som att folk handlar mer jordgubbar när det är finare väder, hihi. Efter att jag hade stått ett tag så började det så klart att ösa ner regn, usch! Jag fick ta en vagn som skydd och så ställde jag mig så långt in mot väggen som möjligt, så att jag inte skulle få så mycket regn på mig. Men nu till det roliga, jag skulle gå till soprummet och slänga kartonger och jag lyckas låsa in mig själv. Mitt kort som jag har funkar tydligen inte efter en tid. Så jag stod där och visste inte vad jag s-kulle ta mig till. Efter en kvart så ringde Zerina mig som jobbar på maxi (Där jag säljer) och frågade vart jag höll hus. Jag förklarade helt enkelt att jag var inlåst och Zerina gick in på lagret och började leta efter mig. Men nu till det andra som är lite små roligt, hon kunde inte heller få upp dörren till soprummet, så då fick hon springa runt och leta upp någon anställd på maxi. Till slut hittade hon en och han låste upp dörren till mig och jag kände att det var lite små pinsamt. Ni kan ju bara gissa hur länge jag var inlåst… Tjugo minuter stod jag där inne och yra runt, haha! Men det var tur att jag hade med mig min mobiltelefon i alla fall.

 

Jag har precis ätit lite mat och nu sitter jag och dricker kaffe. Ska börja plugga vilken minut som helst. Det känns som om att jag får sitta uppe vid datorn ett bra tag idag för att få mitt VG som jag vill ha på mitt svenska prov imorgon. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll!

 

 

 


Fastingen.

Nu ska jag börja skriva varje dag igen, har nämligen inte haft tid dom senaste dagarna. Fast jag har inte haft för mig så mycket, har legat ute i solen hela dagarna, riktigt skönt. En sak som jag har upptäckt är att jag aldrig mer kommer använda sololja… Hade det på mina ben och efter någon timma så var dom helt uppbrända, gjorde ganska ont.

 

Fastingen har varit i stan också, det var ganska roligt. På fredagen gjorde jag absolut inte ett skit känns det som. Jag åkte in till stan och träffade Linnea och Louise, vi mest satt och pratade i flera timmar. Jag gjorde faktiskt en grej som var supertrevligt, jag träffade Fery som är en gammal vän. Det var nog det som gjorde att min fredag inte var helt bortkastad, men jag hade nog hellre åkt hem till Jesper efter att ha träffat Fery känns det som. Lördagen där emot var jätterolig. Jag började dagen med att jobba, kanske inte det roligaste men jag måste ha pengarna. Efter jobbet åkte jag hem och solade ett tag, sen gjorde ordnig lite mat och packade ner kläder jag skulle ha på mig. Jag skulle nämligen göra ordning mig hos Linnea, efter att vi två hade gjort ordning oss gick vi hem till Zerina. Vi satt där ett tag och bara pratade och så. Sen på kvällen gick vi hem till någon som Zerina kände, det var trevligt folk där och så. Senare på kvällen kom Jesper och hämtade mig, vi åkte hem till honom och sov, mysigt!

 

Nu sitter jag och dricker kaffe, jag har nyss vaknat. Jag tog mig en liten sovmorgon nämligen, hihi. Idag ska jag plugga till ett svenskt prov, som jag ska ha på torsdag, kommer nog att gå bra. Det handlade nämligen inte om så svåra saker. Sen ikväll så ska jag jobba, har en känsla att det kommer att gå väldigt segt, för ar att det är fult väder och att jag jobbar kväll. Det kommer nog inte så många och handlar av mig då. Jag hoppas att jag får sitta inne också, annars lär jag frysa ihjäl. Men nu ska jag kila vidare, hoppas ni får en supertrevlig dag!

 

 

 


Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet