ont

Tänkte börja med att skriva om gårdagen, jag åkte ju som sagt till karlstad. Jag hade hoppat på att hitta ett par jeans som var slitna, men jag hittade inga som var snygga, det var mycket synd. Men jag hittade en högkjol och två linnen från Åhléns, kjolen tänkte jag använda i morgon eftersom det är valborg. När jag kom hem från karlstad åkte jag direkt hem till Jesper och myste, hihi! Vid halv tio tiden åkte jag hemåt, nästan direkt när jag kom hem gick jag och la mig och sov. Jag var helt slut efter dagen.

 

Idag så har jag inte hunnit gjort så mycket, jag vaknade på fel sida idag igen. Jag försov mig ganska rejält, så jag fick stressa mig igenom morgonen, jag fick även springa till min taxi för att hinna med. Kändes lite dumt, men jag hann ju i alla fall med den.

 

I skolan så hände det inte mycket alls, jag hade bara tre lektioner. På idrotten var vi ute och gick, men jag hade så klart på mig fel skor. Så mina tår värker något så fruktansvärt. På min engelska lektion så kollade vi på en film som var så otroligt bra den heter we are marshall. Vi har dock inte kollar klart på den än, men kan redan nu säga att det är en toppen bra film.

 

Nu sitter jag och dricker kaffe och tar det lugnt, jag ska snart plocka ordning lite i mitt rum, för Linnéa ska sova hos mig i morgon. Jag vill inte att det ska se ut som en svinstia när hon kommer. Senare ikväll så ska jag kanske hem till Jesper, jag hoppas det i alla fall, men det beror på om han hinner, han är nämligen i karlstad idag.

 

En annan rolig sak som händer i morgon förutom att det är valborg är att min mamma kommer hem från Polen. Men nu ska jag börja plocka ordning mitt rum, ha en fortsatt trevlig dag!

 

 


Kommentarer
Postat av: lovisa

hej vilken fin blogg du har :) ska vi följa varan via bloglovin?

2009-04-29 @ 19:01:55
URL: http://lovisawinther.blogg.se/
Postat av: Mirre

Vad är piratpartiet för något? :O Asså fattar att det är ett parti men vad står det för..?

2009-04-29 @ 19:02:16
URL: http://mirandagehlin.blogg.se/
Postat av: lovisa

har lagt till dig nu

Kram ;) läget?

2009-04-29 @ 19:53:19
URL: http://lovisawinther.blogg.se/
Postat av: lovisa

härligt ;)

2009-04-29 @ 20:44:30
URL: http://lovisawinther.blogg.se/
Postat av: Erika

åh! den filmen kollar vi också på nu i skolan. Super bra! :D

2009-04-29 @ 21:19:12
Postat av: elin

fin blogg :)

2009-04-29 @ 21:46:16
URL: http://filurernas.blogg.se/
Postat av: Gina

Ingen fara (: Hihi okay, den var skit cool iaf (;

2009-04-30 @ 11:30:30
URL: http://writingthroughlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Rösta på Piratpartiet till EU-parlamentet